Crypto en Trading cursus Madelon Vos

Madelon Vos Crypto & Trading Academy

Madelon Vos is een zeer bekende finfluencer (influencer op het gebied van finance) in Nederland en wekelijks worden haar YouTube video’s zeer goed bekeken. Zij bespreekt daarin de huidige stand van de economie, macro economische ontwikkelingen, beurs nieuws en uiteraard de laatste ontwikkelingen ten aanzien van Bitcoin.

Deze Youtube video’s worden op een luchtige wijze gepresenteerd zodat het voor iedereen te volgen is, ook als u geen economische achtergrond of kennis heeft. Aan het einde volgt meestal een stuk technische analyse ten aanzien van de koers van bitcoin en alleen dat gedeelte is enigszins specialistisch en technisch.

Madelon heeft haar eigen Crypto & trading academy opgericht waar u door middel van een online cursus veel kennis kan opdoen over cryptovaluta, trading in cryptomunten, technische analyse, etcetera.

Alvorens te beleggen in cryptovaluta raden wij u van harte aan om eerst kennis op te doen over cryptovaluta, cryptobeleggingen en de risico’s die daar mee gepaard gaan. Meer kennis -> betere beleggingsbelissingen -> betere rendementen en minder risico. De Crypto & trading academy is een goed startpunt als u overweegt te gaan beleggen in bitcoin of andere cryptomunten.

Wilt u graag meer kennis opdoen van cryptovaluta, technische analyse en crypto trading bij Madelon Vos? Meldt u hier aan!

Ook heeft Madelon Vos een beleggingscommunity opgericht met gelijkgestemden die ook geinteresseerd zijn in beleggen, trading, cryptovaluta, etcetera. Binnen deze community wordt de meest actuele stand van zaken op de beurs besproken, de meest belangrijke crypto ontwikkelingen, macro economisch nieuws, etcetera.

Wilt u graag deel uitmaken van de MoneyTalks Community van Madelon Vos? Meld u hier aan!