Crypto cursus 2022 & beleggingscommunity

Crypto beleggingen zijn inmiddels uitgegroeid tot een ‘asset class’ en kunnen een interessante toevoeging zijn aan uw beleggingsportefeuille. Uiteraard zijn er naast bitcoin ook veel andere cryptomunten voorhanden.

Wij raden u aan om u vooraf goed te verdiepen in deze beleggingscategorie en voldoende kennis op te doen zodat u betere rendementen kan behalen.

Heeft u interesse om meer te leren over crypto beleggingen? Wilt u kennis opdoen over bitcoin en andere cryptomunten? Wilt u graag leren traden in cryptomunten op basis van technische analyse? Dan is de WhatsNext Discord cursus & Community wellicht een interessant startpunt voor u.

Wellicht heeft u zich al verdiept in crypto valuta, heeft u zich de nodige crypto kennis al eigen gemaakt en wilt u graag starten met beleggen in cryptovaluta? Bitvavo is de nr 1 crypto exchange in Nederland. U kan zich hier aanmelden voor het openen van een account bij Bitvavo.

Crypto beleggingen kunnen flink schommelen qua waarde. Wij raden u aan eerst kennis op te doen alvorens te investeren in crypto munten