Wat zijn goede beleggingboeken om te starten met beleggen?

Er zijn natuurlijk hele bibliotheken volgeschreven over beleggen en investeren. Wat is nu een goed startpunt om kennis te vergaren en meer te weten te komen over de beleggingsmarkten?

Een goed startpunt is het boek ‘in 10 stappen succesvol beleggen‘ van Harm van Wijk waarin u stap voor stap waardevolle beleggingslessen krijgt aangereikt door ervaren professionals. Hoe meer kennis, hoe meer rendement en hoe minder risico. Kortom, investeer in uzelf en uw kennisniveau en u zal beter presteren op de beurs. Voordeel is ook dat u een beleggingscursus kan volgen bij Harm van Wijk zodat u uit eerste hand uw beleggingskennis kan vergroten.

Wij raden ook aan om een aantal andere beleggingsboeken te bestuderen afhankelijk van uw kennis niveau. Nogmaals, door uw beleggingskennis te vergroten, neemt u betere beleggingsbeslissingen en daardoor kan u betere beleggingsresultaten behalen.

Boeken over beleggen en investeren

Uiteraard zijn er nog veel meer boeken beschikbaar over beleggen en investeren. Onderstaand een beknopt overzicht van een aantal onze favoriete beleggingsboeken (eenvoudig te bestellen via bol.com):

Door boeken te lezen over beleggen vergroot u uw kennisniveau en daardoor verbetert doorgaans ook uw rendement.